U korak sa svetskim divama: Nina Badrić zablistala na Aninom venčanju! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U korak sa svetskim divama: Nina Badrić zablistala na Aninom venčanju! (foto)

Srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger večeras su se venčali u crkvi u Veneciji, nakon čega je priređeno gala svadbeno veselje za oko 150 zvanica.

Za dobru atmosferu, po Aninom izboru, pobrinula se hrvatska pevačica Nina Badrić koja je i juče nakon Aninog i Švajnijevog građanskog venčanja zabavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << goste.

Nina Badrić nije odolela da se ne pohvali fotografijom iz hotelske sobe koju je podelila na Instagramu gde možemo da vidimo atraktivnu crnu haljinu koju pevačica nosi večeras.

A onda je Nina zablistala u punom sjaju, a njeni fanovi su komentarisali da izgleda bolje od mnogih najvećim svetskih diva.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.