Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Maj.2016, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bioskopima: Izdajnik po našem ukusu

Od 12. maja u domaćim bioskopima će se prikazivati američki triler „Izdajnik po našem ukusu“. Mladi profesor sa Oksforda i njegova devojka, odlaze na odmor na karipsko ostrvo Antigu. Tamo upoznaju ruskog milijardera koji poseduje ostrvo i dijamantski sat. Ruski milijarder ih poziva da odigraju partiju tenisa, ali – kao što to kod Rusa obično ... The post U bioskopima: Izdajnik po našem ukusu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Moj kralj

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Maj.2016, 06:30

Od 12. maja u domaćim bioskopima prikazivaće se francuski film „Moj kralj“. Posle ozbiljne nezgode na skijanju, Toni je primljena u rehabilitacioni centar. Zavisna od medicinskog osoblja i lekova protiv bolova, ona koristi vreme da se osvrne na turbulentnu vezu koju je imala sa Đorđom. Zašto...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.