U AMERIKU MU NE DAJU: Evo gde Nole može da igra, ovo su turniri na kojima je Srbin dobrodošao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 14:54

U AMERIKU MU NE DAJU: Evo gde Nole može da igra, ovo su turniri na kojima je Srbin dobrodošao

Dovoljno da se sakupe bodovi.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po svemu sudeći neće putovati u Sjedinjene Američke Države na Masterse u Majamiju i Indijan Velsu, pošto nije dobio medicinsko izuzeće koje je zahtevao od tamošnjih vlasti.

Naš as nije vakcinisan i zbog toga do 11. maja ne može da uđe u SAD, što mu otežava borbu za opstanak na prvom mestu na ATP listi.

Španac Karlos Alkaraz ima samo 380 bodova manje od Srbina, a čak i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu se oduzme polufinale sa prošlogodišnjeg Indijan Velsa i dalje titulom može da dođe do prvog mesta.

ATP nema turnire u martu osim onih koji se igraju u Americi, nema Novak šansu da kao prošle godine u Kazahstanu i Izraelu uzme bodove na manjim turnirima i ostane konkurentan igračima koji će nastupiti u Majamiju i Indijan Velsu.

Sezona na šljaci u tenisu počinje 3. aprila i to u Americi. Igra se turnir u Hjustonu na kome titulu iz prošle sezone brani Rajli Opelka

Prvi turniri na kojima će Srbin moći da nastupi ako mu ne dozvole ulazak u Ameriku igraju se u Maroku i Portugalu. Ova dva takmičenja iz serije 250 su na programu od 3. do 9. aprila Ukoliko ostane bez tenisa skoro mesec i po dana Novak bi mogao na ovim mestima polako da ulazi u formu

Kada se završe turniri u Marakešu i Eštorilu kreće Masters u Monte Karlu, na kome će Novak sigurno nastupiti, što će biti svojevrstan zalet za Rolan Garos.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK JE PRVI NA ATP LISTI: Evo kada može Alkaraz da ga "skine sa trona"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023

Đoković najverovatnije ne ide na Masterse u Ameriku...Najbolji svetski teniser Novak Đoković po svemu sudeći neće putovati u Sjedinjene Američke Države na Masterse u Majamiju i Indijan Velsu, pošto nije dobio medicinsko izuzeće koje je zahtevao od tamošnjih vlasti...Španac Karlos Alkaraz ima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bez Đokovića na Indijan Velsu: Nije dobio dozvolu za ulaz u SAD jer nije vakcinisan

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2023, 08:41

Srpski teniser Novak Đoković povukao se prošle noći sa turnira u Indijan Velsu pošto nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.