NOVAK JE PRVI NA ATP LISTI: Evo kada može Alkaraz da ga skine sa trona

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 16:41

NOVAK JE PRVI NA ATP LISTI: Evo kada može Alkaraz da ga "skine sa trona"

Đoković najverovatnije ne ide na Masterse u Ameriku.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković po svemu sudeći neće putovati u Sjedinjene Američke Države na Masterse u Majamiju i Indijan Velsu, pošto nije dobio medicinsko izuzeće koje je zahtevao od tamošnjih vlasti.

Španac Karlos Alkaraz ima samo 380 bodova manje od Srbina, a čak i kada mu se oduzme polufinale sa prošlogodišnjeg Indijan Velsa i titulom može da dođe do prvog mesta.

Ipak, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga Španac brani tron u Majamiju, pa ukoliko osvoji tron u Kaliforniji, mora da ponovi isto i u Floridi, da bi zadržao tu čelnu poziciju.

Znači samo ukoliko osvoji oba turnira Karlos Alkaraz biće prvi pre nego što počnu nadmetanja na šljaci. Naravno, trofejom u Indijan Velsu bi mogao na dve nedelje da zauzme prvo mesto.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.