Tužno - Beker sada mora na sud

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 17:47

Tužno - Beker sada mora na sud

Beker na sudu jer nije predao trofeje sa Vimbldona.

Legendarni nemački teniser Boris Beker pojavio se danas pred sudom u Londonu, optužen da nije predao dva trofeja sa Vimbldona, koje je trebalo da proda kako bi izmirio dugove.

Beker, koji je 2017. godine proglasio bankrot, nije predao ni dva trofeja sa Australijan opena, prema novoj optužnici od 28 tačaka u kojoj se tvrdi da se nije pridržavao naredbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za otkrivanje informacija.

Beker se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice.

On je navodno skrivao imovinu i 1,3 miliona dolara na bankovnim računima.

Beker je trebalo da preda trofeje sa Vimbldona iz 1985. godine, kada je kao 17-godišnjak postao najmladji osvajač trofeja u muškom singlu na tom londonskom grend slemu, kao i iz 1989. godine.

Takođe, osvojio je Vimbldon i 1986. godine. Australijan open je osvojio 1991. i 1996. godine.

Beker živi u Londonu, a obavešten je da će suđenje početi u septembru sledeće godine.

"Odlučan je da se suoči i ospori sve optužbe i vrati svoj ugled", rekao je Bekerov advokat.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sport, tenis i suđenje: Boris Beker u novim problemima sa zakonom, nije predao grend slem trofeje

Izvor: Danas, 23.Okt.2020, 13:13

PA Media Bivši teniski šampion Boris Beker pojavio se na sudu zbog optužbi da nije predao trofeje iz igračkih dana kako bi oni bili prodati i od tih sredstava namiren dug. Trostruki pobednik Vimbldona je bankrotirao 2017. godine jer je imao dug prema banci koji nije pokrio. Optužen je za prikrivanje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.