Troicki: Razočaran sam, bio sam tako blizu

Izvor: Blic, 31.Maj.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki: Razočaran sam, bio sam tako blizu

Viktor Troicki nije mogao da sakrije razočaranje nakon što je ispustio pobedu nad Endijem Marejem u osmini finala Rolan Garosa.

Srpski teniser je vodio sa 2:0 u setovima, Britanac je izjednačio na 2:2 posle čega je meč prekinut zbog mraka, a nakon što je duel nastavljen, Troicki je imao 5:2 u odlučujućem setu. Ipak, Marej je pokazao da je sa razlogom četvrti teniser sveta i sa pet uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gemova zabeležio je teško izvojevanu pobedu.

"Osećam se zaista razočarano. Bio sam na samo dva poena od pobede i servirao sam. Rizikovao je, a ja sam bio nervozan i maksimalno je iskoristio tu činjenicu”, rekao je utučeni Troicki.

Marej je u duel sa srpskim teniserom ušao sa lakšom povredom članka zbog čega nije znao da li će uopšte izdržati na terenu.

"Bio je ovo neverovatan preokret. Nisam znao kako će zglob da mi reaguje, morao sam da se borim, a na kraju su se stvari okrenule u moju korist zbog čega sam jako srećan. Morao sam da napadam od samog početka, a to nisam činio. Čim sam započeo svoju igru, unervozio sam Viktora”, rekao je Marej koji će u četvrtfinalu igrati protiv Huana Ignjasija Čele.

Povezane vesti: Troicki propustio ogromnu šansu, Marej prošao u četvrtfinale Marej povređen, moguća predaja Troickom
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.