Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki - Cicipas 3:6, 2:2 (UŽIVO)

Naš teniser, koji je prošao i kvalifikacije, sastaje se u drugom kolu s Grkom koga je ATP proglasio za tenisera s najvećim napretkom u u prošloj godini.

II set

2:2 - Troicki je na mreži propustio izglednu priliku za 40:40 na servis Cicipasa i najzad uzbuđenje u gemu Grka. Šteta jer je naš teniser diktirao igru u tom poenu.

2:1 - Ako Troicki nastavi da igra pouzdano u gemovima u kojima sevira, drugi set će sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti neizvesniji od prvog.

1:1 - Cicipas i dalje vrlo siguran na svoj servis.

1:0 - Troicki završava gem trećim asom. Prvi je servirao, poveo je i sada da vidimo od kakvog je materijala.

I set

.StefTsitsipas wins first set vs Troicki 6-3. #AusOpen pic.twitter.com/3X3ZjSpi8P— #AusOpen (AustralianOpen) January 16, 2019

.StefTsitsipas takes the first set over Troicki 6-3 in 31 minutes #AusOpen pic.twitter.com/0PI8k0Af2c— Georgie Dennis (georgiedennis) January 16, 2019

.StefTsitsipas feeling it, takes the opener v Troicki#AusOpen pic.twitter.com/B6XkTESOeT— ATP Tour (ATP_Tour) January 16, 2019

3:6 - Cicipas nije popustio u prvom setu. Zasluženo vodi s 1:0. Troicki još traži sebe.

3:5 - Od polovine seta Troicki servira bolje pa lakše i osvaja gemove.

2:5 - Cicipas je i dalje siguran na svoj servis. Desi se da Troicki uzme poen ili dva, ali ne i da učini gem uzbudljivijim.

Could Tsitsipas be more chilled out when hitting this winner? #AusOpen pic.twitter.com/FWHE9ttkJB— Eurosport UK (Eurosport_UK) January 16, 2019

2:4 - Troicki je spasao i jednu brejk-loptu. Servis mnogo znači u njegovoj igri. Kad je pouzdan, onda kontroliše poen, ali iz prvog pokušaja ubacuje lopticu u protivničko polje tek nešto više od 50%. Imao je u ovom gemu i jedan as, drugi u meču.

1:4 - Cicipas dolazi do gema bez izgubljenog poena. Povremeno se čuju grčki navijači sa "ole, ole, ole". Kolonija Grka u Melburnu je mnogobrojna.

1:3 - Najzad prvi gem za Troickog. Imao je i jedan as, a to oružje mu je potrebno da bi bio konkurentan u meču.

0:3 - Cicipas ima inicijativu od početka. Troicki još nije zagrejao motore.

0:2 - Grk prvi dolazi i do brejka.

0:1 - Cicipas je prvi servirao. Poveo je bez većeg otpora našeg tenisera.

Do sada nisu igrali jedan protiv drugog. Ko prođe u treće kolo, sastaće se u meču za ulazak u osminu finala s uspešnijim iz duela Gruzina Nikoloza Basilašvilija (20), koga je Novak Đoković nedavno savladao u Dohi, i Italijana Stefana Travalje (137), takođe kvalifikanta. I taj meč je u toku.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.