Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki - Cicipas 0:1 (UŽIVO)

Naš teniser, koji je prošao i kvalifikacije, sastaje se u drugom kolu s Grkom koga je ATP proglasio za tenisera s najvećim napretkom u u prošloj godini.

I set

0:1 - Cicipas je prvi servirao. Poveo je bez većeg otpora našeg tenisera.

Do sada nisu igrali jedan protiv drugog. Ko prođe u treće kolo, sastaće se u meču za ulazak u osminu finala s uspešnijim iz duela Gruzina Nikoloza Basilašvilija (20), koga je Novak Đoković nedavno savladao u Dohi, i Italijana Stefana Travalje (137), takođe kvalifikanta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki - Cicipas 0:2 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019

Naš teniser, koji je prošao i kvalifikacije, sastaje se u drugom kolu s Grkom koga je ATP proglasio za tenisera s najvećim napretkom u u prošloj godini...I set..0:2 - Grk prvi dolazi i do brejka...0:1 - Cicipas je prvi servirao. Poveo je bez većeg otpora našeg tenisera...Do sada nisu igrali jedan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Troicki - Cicipas 1:3 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019

Naš teniser, koji je prošao i kvalifikacije, sastaje se u drugom kolu s Grkom koga je ATP proglasio za tenisera s najvećim napretkom u u prošloj godini...I set..1:3 - Najzad prvi gem za Troickog. Imao je i jedan as, a to oružje mu je potrebno da bi bio konkurentan u meču...0:3 - Cicipas ima inicijativu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.