Trnava - Uz malo muke Aleks u drugom kolu

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trnava - Uz malo muke Aleks u drugom kolu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo ITF turnira u slovačkoj Trnavi pošto je uz malo mučenja u prvom setu na kraju izašla na kraj sa Renatom Voracovom.

Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo ITF turnira u Trnavi pobedom nad veterankom Renatom Voracovom.

Srpska teniserka slavila je rezultatom 2:0 (7:5, 6:0) u meču koji je trajao sat i 15 minuta.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvom setu druga nositeljka na turniru imala je manjih problema ali ih je uspešno prevazišla, da bi potom počistila protivnicu za siguran trijumf.

U drugom kolu Krunićevu očekuje okršaj sa boljom iz duela Lenke Jurikove i Katerine Vankove.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda Krunićeve na startu

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolu ITF turnira u Trnavi...Ona je na startu savladala domaću igračicu Renatu Voracovu, trenutno 191. teniserku sveta, sa 7:5, 6:0...Krunićeva, koja je postavljena za drugu nositeljku, u drugoj rundi sastaće sa boljom iz duela Vankova – Jurikova...Turnir...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.