Tomaš Berdih završio karijeru

Izvor: Beta, 16.Nov.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomaš Berdih završio karijeru

Češki teniser Tomaš Berdih saopštio je danas da je završio karijeru.Berdih je odluku potvrdio na završnom ATP turniru u Londonu.Berdih (34) je tokom karijere igrao u finalu Vimbldona 2010. godine, kada je izgubio od Španca Rafaela Nadala. Te godine je na putu do finala pobedio srpskog tenisera Novaka Djokovića i Švajcarca Rodžera Federera.On je u polufinalu preostala tri grend slem turnira igrao najmanje po jednom. Osvojio je 13 titula u karijeri, a najbolji plasman na ATP listi mu je četvrto mesto.Berdih je 2012. i 2013. godine osvojio Dejvis kup.On je ove sezone imao problema sa povredom kuka, nije igrao otkako je u avgustu izgubio u prvom kolu Ju Es opena, a trenutno je 103. teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Federer,   Dejvis kup

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tomaš Berdih završio karijeru

Izvor: Danas, 17.Nov.2019, 01:07

Češki teniser Tomaš Berdih saopštio je danas da je završio karijeru. Berdih je odluku potvrdio na završnom ATP turniru u Londonu. Članak Tomaš Berdih završio karijeru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.