Titula u dublu za Hingis i Mirzu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titula u dublu za Hingis i Mirzu

Švajcarska teniserka Martina Hingis i Indijka Sanja Mirza osvojile su titulu u dublu na turniru u Indijan Velsu, pošto su u finalu savladale Ruskinje Jekatrinu Makarovu i Jelenu Vesninu sa 6:3, 6:4.

Kod muških dublova, titula je otišla u ruke kanadsko-američkog para Vasek Pospišil - Džek Sol, koji je bio bolji od Italijana Simone Bolelija i Fabija Fonjinija sa 6:4, 6:7 (3:7), 10:7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Titule u dublu za Hingis i Mirzu, i Soka i Pospišila

Izvor: Blic, 22.Mar.2015

Švajcarska teniserka Martina Hingis i Indijka Sanja Mirza osvojile su titulu u dublu na turniru u Indijan Velsu, pošto su u finalu savladale Ruskinje Jekatrinu Makarovu i Jelenu Vesninu sa 6:3, 6:4...U konkurenciji muških dublova, titula je otišla u ruke kanadsko-američkog para Vasek Pospišil /...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.