Tipsarević u drugom kolu u Šangaju

Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u drugom kolu u Šangaju

BEOGRAD, 12. oktobar 2010. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević savladao je u utorak u prvom kolu turnira masters serije u Šangaju Andreja Golubjeva iz Kazahstana sa 6:3, 6:4.

Meč je trajao sat i 22 minuta, a srpski teniser je ukupno napravio tri brejka, naspram jednog koji je zabeležio Kazahstanac. Tipsarević će u trećem kolu turnira u Šangaju igrati protiv petog nosioca, Švedjanina Roberta Soderlinga.

Pobednik mastersa u Šangaju osvojiće 1.000 ATP bodova i ček na 616.500 dolara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tipsarević na Soderlinga u 3. kolu Šangaja

Izvor: Glas javnosti, 13.Okt.2010, 07:32

ŠANGAJ - Srpski teniser Janko Tipsarević savladao je u prvom kolu turnira masters serije u Šangaju Andreja Golubjeva iz Kazahstana sa 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 22 minuta, a srpski teniser je ukupno napravio tri brejka, naspram jednog koji je zabeležio Kazahstanac...Tipsarević će u trećem...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.