Tipsarević u četvrtfinalu izgubio od Južnog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2010, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u četvrtfinalu izgubio od Južnog

DUBAI - Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Rusa Mihaila Južnog sa 6:3, 6:4.

Reprezentativac Srbije nije uspeo da ponovi dobru igru koju je pružio prethodnog dana u meču protiv Britanca Endija Mareja, kada je iskoristio obe brejk šanse koje je imao. Danas ih je imao tri, ali nije iskoristio ni jednu.

Prvi set je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio relativno izjednačen do osmog gema, kada je Južni oduzeo servis Tipsareviću, a zatim na svoj servis poveo 1:0.

Ni u drugom setu nije bilo nagoveštaja preokreta. Tipsarević je držao servis do sedmog gema, kada je Južni ponovo napravio brejk i poveo sa 5:3.

Srpskom teniseru je još jedino pošlo za rukom da smanji na 5:4, ali Južni u završnici nije propustio priliku da matira očigledno demoralisanog protivnika.

Južni će se u polufinalu sastati sa Austrijancem Jirgenom Melcerom, koji je danas priredio iznenađenje pobedivši Hrvata Marina Čilića rezultatom 7:6 (10:8), 7:5.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.