Tipsarević se ženi na leto

Izvor: Blic, 20.Nov.2009, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević se ženi na leto

Naš uspešni teniser Janko Tipsarević na leto 2010. godine oženiće se svojom dugogodišnjom devojkom, voditeljkom Biljanom Šešević. Janko i Biljana su trenutno na Maldivima gde su se pre nekoliko dana i verili. Biljana je od Janka dobila skupoceni dijamantski prsten.



Izvor blizak ovom paru ispričao nam je do detalja kako je izgledao ovaj romantični čin.

- Janko i Biljana su bili na predivnoj plaži na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Maldivima i posmatrali su zalazak sunca. Janko je u jednom trenutku izvadio dijamantski prsten, Biljana se u prvi mah zbunila, a potom je izgovorila „da”. Posle veridbe oboje su se složili da je to bio najromantičniji trenutak u njihovim životima - navodi izvor koji kaže da je prsten koji je Biljana dobila izuzetno lep i skupocen

- Janko je Biljani kupio prsten od belog zlata sa dijamantom. Dugo ga je birao, i na kraju se odlučio za dijamant - priča izvor.

Inače, s obzirom na to da Janko ima zgusnut raspored turnira, te da ima malo slobodnog vremena, planirano je da svadba bude na leto. Po izboru buduće mlade to će biti pravo veselje.

- Njih dvoje planiraju veliku svadbu i veselje. Oboje s nestrpljenjem iščekuju taj dan - ističe izvor blizak budućim mladencima.

Biljana i Janko su se upoznali pre više od tri godine tokom jednog teniskog meča. Janko je tada za „Blic” ispričao da se u Biljanu nije zaljubio na prvi pogled.

- Ne, nisam se zaljubio na prvi pogled, jer nisam taj tip muškarca. Kako je vreme prolazilo i kako smo se zbližavali, shvatio sam da su mi emocije prema njoj sve intenzivnije. U Biljanu sam se zaljubio zbog toga što je nezavisna i odgovorna devojka s karijerom, perspektivom i ambicijama - ispričao je Janko.

Inače, ova novosadska lepotica je radila kao voditeljka na Televiziji „Delta”, a donedavno i kao diler jahti „Sunseeker”. Od večeras će se na Televiziji B92 prikazivati njena nova autorska emisija zabavnog karaktera - „Vrlo važni” koja će se emitovati jednom nedeljno, a Biljana će ugostiti ličnosti iz sveta muzike sporta, glume, mode, politike. Prvi gost je Novak Đoković sa kojim je Biljana u emisiji igrala golf.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.