Tipsarević protiv Bagdatisa u finalu Malezija opena

Izvor: TvojPortal.com, 01.Okt.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević protiv Bagdatisa u finalu Malezija opena

Izvor: pressonline
Srpski teniser Janko Tipsarević igraće u finalu ATP turnira Malezija open, koji se igra u Kuala Lumpuru za nagradni fond od 850.000 dolara.
Janko je u polufinalu savladao Keija Nišikorija sa 6:4, 6:3.


Bio je ovo njihov peti susret i peti trijumf našeg tenisera. Interesantno je da su sve duele odigrali ove sezone, i to u Istburnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Beogradu, na Floridi i u Čenaiju.

Naš predstavnik je bez problema slomio otpor Nišikorija, oduzevši mu servis u ranoj fazi prvog seta. U nastavku meča snažnim riternima oduzeo je još jednom servis protivnika, a potom poveo sa 2:0. Nišikori do kraja meča nije uspeo da pronađe ključ za Tipsarvića, koji je u devetom gemu iskoristio prvu meč loptu na servis protivnika.

Janko u finalu neće igrati protiv sunarodnika Viktora Troickog, kao što se očekivalo jer je on u polufinalu eliminisan od Kipranina Markosa Bagdatisa.
Opsirnije procitajte na ovom linku

tenisfinalemalezija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.