Tipsarević predao meč Majeru

Izvor: Politika, 02.Nov.2011, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević predao meč Majeru

BAZEL – Srpski teniser Janko Tipsarević predao je danas meč prvog kola turnira u Bazelu nemačkom igraču Florijanu Majeru.

U trenutku predaje, Nemac je vodio sa 5:1 u prvom setu. Tipsarević je bio postavljen za šestog nosioca na turniru.

Tipsarević je ovim rezultatom umanjio šanse za plasman na završni Masters turnir u sezoni.

Srpski teniser je na turnir u Bazelu došao posle prošlonedeljnog takmičenja u Sankt Peterburgu gde je, uprkos problemima sa povredom, stigao do finala.

Tanjug

objavljeno: 02.11.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević predao meč Majeru

Izvor: Beta, 02.Nov.2011

BAZEL, 2. novembra 2011. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević predao je u sredu krajem prvog seta meč prvog kola turnira u Bazelu Nemcu Florijanu Majeru...Majer je napravio u prvom setu dva brejka i vodio je sa 5:1 u trenutku kada je Tipsarević odlučio da preda meč...Tipsarević je posle...

Nastavak na Beta...

Bazel: Tipsarević predao Majeru

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Nov.2011

Janko Tipsarević nije uspio da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Bazelu, pošto je danas predao meč Florijanu Majeru u prvom setu, pri vođstvu njemačkog tenisera od 5:1. Nijemac je sa dva brejka došao do velike prednosti u prvom setu (4:0), da bi Tipsarević prekinuo seriju Majera i došao...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.