Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević odigrao poslednji Grend slem u karijeri

Poslednji Grend slem turnir u karijeri, Janko Tipsarević završio je porazom u prvom kolu. Bolji od 35-godišnjeg Srbina bio je Amerikanac Denis Kudla – 3:6, 6:1, 7:6 (7:5), 6:1.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će Berankis i Veseli odigrati manje od 39 gemova.
Pozne godine Jankove karijere, nažalost, obeležile su povrede. Srpski teniser je tokom meča sa Amerikancem čak dva puta morao da traži medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tajm-aut, pa su bolovi svakako jedan od razloga poraza.
Tipsarević je sjajno odigrao prvi set, ali mu se Kudla revanširao u sledećem delu igre. Srbin je šansu propustio u trećem setu, kada je stekao velikih 4:1. Ipak, nije uspeo da sačuva prednost. Rival je odveo set u neizvestan taj brek i da povede.
U većem delu četvrtog seta, Janko je uglavnom statirao na njujorškom terenu. Kudla je napravio brejk u četvrtom gemu i lako priveo meč kraju. On će u drugom kolu igrati protiv Dušana Lajovića, koji je bio bolji od Belgijanca Stiva Darsisa.
Janko Tipsarević je nedavno najavio kraj karijere. Zbog ranije preuzetih obaveza odigraće još nekoliko turnira i okačiti reket o klin. Na US Openu je 2011. i 2012. stizao do četvrtfinala. Povrede su ga, međutim, omele da načini značajniji iskorak u vrhu svetskog tenisa čiji je deo neizostavno bio.

The post Tipsarević odigrao poslednji Grend slem u karijeri appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE Nekada moćni Čeh izgubio od 394. igrača sveta

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Odavno već Tomaš Berdih nije teniser moćnog servisa i razornog forhenda kakav je nekada bio. Opterećen povredama, Čeh postaje lak plen čak i za prosečne igrače. U prvom kolu US Opena, Berdih je izgubio od malo poznatog Džensona Bruksbija – 1:6, 6:2, 4:6, 4:6. Amerikanac je 394. teniser na...

Nastavak na 011vodič.com...

ŠTA TO BI? Ivana Jorović počišćena sa terena u Njujorku

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Poraz Ivane Jorović od Poljakinje Ige Svjatek u prvom kolu US Opena je, nažalost, trenutna slika i prilika srpskog ženskog tenisa. Ivana je osvojila samo jedan gem – 0:6, 1:6.. Naša kladionica nudi kvotu 2.05 da će Serena Vilijams i Šarapova odigrati manje od 20 gemova.. Prvi set je Srpkinja...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.