Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA TO BI? Ivana Jorović počišćena sa terena u Njujorku

Poraz Ivane Jorović od Poljakinje Ige Svjatek u prvom kolu US Opena je, nažalost, trenutna slika i prilika srpskog ženskog tenisa. Ivana je osvojila samo jedan gem – 0:6, 1:6.
Naša kladionica nudi kvotu 2.05 da će Serena Vilijams i Šarapova odigrati manje od 20 gemova.
Prvi set je Srpkinja izgubila za samo 22 minuta igre. U celom prvom delu igre, Ivana je osvojila samo tri poena na svoj servis.
Drugi set >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je bio tek nešto duži, trajao je tačno pola sata. Taj počasni gem, Jorovićeva je osvojila na svoj servis, u drugom gemu. Bilo je to i sve što je učinila ove godine u Njujorku.

The post ŠTA TO BI? Ivana Jorović počišćena sa terena u Njujorku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kraj i za Aleksandru Krunić

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2019, 19:21

Manje od dva dana igranja vrhunskog tenisa u Njujorku i Srbija više nema ni jednu predstavnicu u glavnom žrebu singla poslednjeg grend slema sezone. Nakon što je juče izbačena naša najboljeplasorana igračica, Ivana Jorović njenim stopama je danas krenula i Aleksandra Krunić. Devojka koja je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.