Tipsarević izgubio od Simona u 2. kolu Bukurešta

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević izgubio od Simona u 2. kolu Bukurešta

BUKUREŠT, 23. aprila 2015. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Bukureštu, pošto je u četvrtak izgubio od Francuza Žila Simona sa 0:2 u setovima (5:7, 4:6).

Simon će u narednoj rundi igrati protiv Danijela Himena Travera iz Španije, koji je u prvom kolu bio bolji od drugog srpskog tenisera, Viktora Troickog.

Srbija je tako ostala bez predstavnika u Bukureštu, pošto je u drugom kolu eliminisan i Dušan Lajović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tipsarević izgubio od Simona u drugom kolu Bukurešta

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Bukureštu, pošto je danas izgubio od Francuza Žila Simona sa 2:0 u setovima (7:5, 6:4)...Simon će u narednoj rundi igrati protiv Danijela Himena Travera iz Španije, koji je u prvom kolu bio bolji od drugog srpskog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.