Tipsarević: Ja sam borac bez mnogo vere u sebe

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Ja sam borac bez mnogo vere u sebe

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je posle pobede nad Giomom Rufanom da se borio, ali da nije igrao dobro.

Nedostaje mu vera - Janko Tipsarević

 

Tipsarević je protiv Francuza odigrao maratonski meč, i preokrenuo rezultat na 3:2, iako je gubio sa 0:2.

 

"Prva dva seta kao da mentalno nisam bio na terenu, trčao sam i borio se, ali to nije bilo to. To nije to što me >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dovelo da budem tu gde jesam, jedan od mojih najvećih kvaliteta je da sam borac. Ako se ne borim za svaki poen, ja nisam deveti na svetu, ja sam 109. na svetu", kaže Tipsarević.

 

U sledećem kolu Janko će igrati sa 27-godišnjim Amerikance Brajanom Bejkerom, koga poznaje iz juniorskih dana.

 

“Znam ga iz juniorskih dana, igrali smo par puta kao klinci. Imao je jako čudnu i nesrećnu karijeru, imao je pet operacija svega i svačega. Vratio se jako na ATP turu, ne znam šta je radio u zadnje vreme, znam samo da jako dobro igra na šljaci. Sigurno će biti neugodno, staviće nas na neki sporedni teren. Na neki način je jedan od onih koji nemaju šta da izgube. Sigurno neće biti lako”, smatra Janko.

 

Srpski teniser kaže i da je vera u sebe jedino što mu nedostaje da bi napredovao na ATP listi.

 

"Ja mislim da mi nedostaje samo vera u sebe. Mislim da sam dovoljno dobar da mogu da igram sa svima na svetu. Jednostavno moram da pokušam da ubedim sebe da zaista verujem. Sve kreće od toga. Ja verujem da mogu da osvojim grand slam. Nažalost još uvek nemam tu veru u sebe. Mislim da mogu da budem bolji od onog što jesam", zaključio je Tipsarević.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.