Tipsarević: Devojke su me oduševile

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Devojke su me oduševile

Kako bi se samo fenomenalno osećao Janko Tipsarević kada bi na predstojećem Srbija openu zaigrao sa onim posebnim šarmom. Bilo bi to istinsko prolećno buđenje trećeg tenisera Srbije u rodnom gradu, pred publikom koja i te kako dobro pamti njegove velike prošlogodišnje pobede u polufinalu Dejvis kupa, pa trijumfe nad Rodikom na Ju–Es openu,  Marijem u Dubaiju...
Po dolasku u Beograd iz Kneževine, Janko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je odradio sve neophodne zdravstvene testove koji su pokazali da je sve u redu i počeo je sa maksimalnim treninzima. Jer, mečevi na dorćolskom keju biće i te kako neizvesni i zahtevni, a kvalitet igrača je na zavidnom nivou.

Ovo je najjači turnir do sada i ekstremno jak za kategoriju 250 – objašnjavao je Beograđanin: – Kao 36. igrač na ATP listi tek sam sedmi nosilac, a recimo Felisijano Lopes i Japanac Nišikori nisu među favoritima. Za svaku pobedu biće potrebna maksimalna koncentracija, dobra igra i nadam se da ću to uspeti da ostvarim.
Najbolji rezultat ove sezone 26-godišnji Tipsarević ostvario je u Delrej Biču kada je u finalu poražen od  Argentinca Del Potra, u Majamiju je stigao do osmine finala, a u januaru je u Čenaju došao do polufinala. Janku je uvek bilo važno da uz sebe ima ljude u koje ima beskrajno poverenje. Odnedavno je u tom timu uz trenera Dirka Hordofa i fizioterapeut Miloš Jelisavčić.
Viktor Troicki i ja smo se dogovorili da delimo Miloša, tako da on putuje sa nama. Početkom godine dobio je dete pa je manje putovao, ali će nas od sada pratiti na turnirima – kaže Janko.
DEVOJKE GA ODUŠEVILE
Pobeda Fed kup reprezentacije Srbije u dramatičnom petom meču protiv Slovačke oduševila je Tipsarevića.
Gledao sam meč do 5:1 u drugom setu i onda sam nevoljno prebacio program da odgledam drugu utakmicu. Došlo mi je neko društvo i kada sam ponovo prebacio na meč video sam da smo dobili drugi set. Oduševio sam se i onda smo svi do kraja gledali i navijali. Mislim da su zaslužile da se vrate u Svetsku grupu i nadam se da će nastaviti sa pobedama.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.