Tipsa namestio meč u Moskvi?!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2010, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsa namestio meč u Moskvi?!

Janko Tipsarević nalazi se pod istragom “Jedinice za integritet tenisa”, jer je osumnjičen da je namestio meč protiv Argentinca Sebaljosa prošlog meseca na Kupu Kremlja u Moskvi, prenosi list "Alo".

Naš as tada je dobio prvi set, a onda je neko uplatio 1,5 miliona funti na pobedu njegovog rivala, na kvotu veću od 15.00! Nakon toga Janko je izgubio 1:2 u setovima.

Zaključak je da je “Betfer” >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobitniku isplatio neverovatnih 22,5 miliona evra! Celu priču otkrio je i objavio britanski “Dejli mejl”, a zvaničnici ATP-a potvrdili su da “vode istragu o pojedinim mečevima na turniru u Moskvi”.

Inače, ovo nije prvi put da se Tipsarević našao pod istragom. Prošle godine u julu nakon poraza od Oskara Ernandeza na Mercedes kupu u Štutgartu imao je velikih problema. Istraga je tada pokazala da nema osnova za podizanje optužnice.

Ukoliko, kojim slučajem, bude dokazano da je susret između Janka Tipsarevića i Orasija Sebaljosa bio zaista namešten, kazna može da bude i novčana, ali i doživotna suspenzija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.