Teniski eksperti složni: Đoković osvaja Vimbldon

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 14:20

Teniski eksperti složni: Đoković osvaja Vimbldon

Bivši australijski teniseri Tod Vudbridž, Alisija Molik i Nikol Prat tvrde da je Novak Đoković najveći favorit za osvajanje titule na Vimbldonu.

Đoković je startovao pobedom na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u ponedeljak savladao Sunvu Kvona iz Južne Koreje 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

"Moji favoriti za titulu na Vimbldonu su Djoković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rafael Nadal i Mateo Beretini. Djoković je nema sumnje prvi favorit. Beretini se vratio na teren posle povrede, a osvojio je dva turnira, što ga svrstava u listu favorita", rekao je Vudbridž za zvanični sajt Australijan opena.

Đoković brani titulu u Londonu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Beretinija.

"Novak je za mene apsolutni favorit. Beretini je pokazao da ume da igra na travi, biće sigurno jedan od kandidata za titulu na Vimbldonu", izjavila je Nikol Prat, koja sada radi kao trener u ženskoj selekciji Australije.

Alisija Molik se slaže da Djoković ima najveće šanse da odbrani trofej na Vimbldonu.

"Đoković je šest puta pobedio na Vimbldonu, što automatski znači da je favorit. Jedina opasnost za Novaka mogli bi da budu Nik Kirjos i Stefanos Cicipas", izjavila je Molik.

"Đoković će u drugom kolu igrati protiv Tanasija Kokinakisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.