Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 18:09

Teniserke Srbije umesto Poljske u plej-ofu Bili Džin King kupa

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće u plej-ofu Bili Džin King kupa, saopštio je danas Teniski savez Srbije. TSS je podsetio da Srbija nije uspela da izbori plasman u novembarski plej-of na turniru u Antaliji, koji je održan u aprilu. Srbija je tada savladala selekcije Bugarske, Hrvatske, Norveške i Danske, ali je u baražu za plasman u plej-of poražena od Holandije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija u plej-ofu Bili Džin King kupa, žreb 24. maja

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Najbolja ženska selekcija Srbije dobila je novu šansu za plasman u viši rang takmičenja Bili Džin King kupa...Nakon zonskog takmičenja u Antaliji koje je održano u aprilu 2023. i u kome se srpski tim takmičio u okviru I grupe Evro-afričke zone 2023. Srbija je uprkos sjajnim mečevima i pobedama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.