Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 16:30

Teniseri Srbije protiv Norvežana za plasman u Svetsku grupu

Selekcije Norveške i Srbije igraju u Oslu meč za plasman u grupnu fazy Svetske grupe Dejvis kupa. Duel počinje od 18.00 suretom između Andreja Petrovića i našeg Miomira Kecmanovića.
Reprezentacija Srbije ima priliku da se plasira u Svetsku grupu Dejvis kupa. Duel sa domaćinom Norverškom prava je prilika da se naši teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izbore za dalji plasman.

Prvi će na teren Miomir Kecmanović koji se sastaje sa Norvežaninom Andrejom Petrović. Taj duel počinje u 18.00.
Potom na teren izlazi Laslo Đere koji igra protiv domaćeg tenisera Viktora Đurasovića.
U subotu od 14.00 časova prvi na teren izlaze dublovi. Norvešku će predstavljati Đurasović i Herman Hejeral, dok će za Srbiju igrati Nikola Ćaćić i Filip Krajinović.
Zatim će biti odigrana preostala dva meča u singlu, Đurasović - Kecmanović i Petrović - Đere.
Srbija će igrati bez Novaka Đokovića, a u timu Norveške neće biti Kaspera Ruda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović rutinski savladao Petrovića, Srbija vodi 1:0 protiv Norveške

Izvor: RTS, 03.Feb.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Norvežanina Andreju Petrovića 2:0 u setovima (6:1, 6:3) i osvojio prvi poen za reprezentaciju Srbije u duelu za plasman u grupnu fazy Svetske grupe Dejvis kupa. . Srbija nakon rutinskog trijumfa Miomira Kecmanovića vodi 1:0...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.