Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 20:24

Kecmanović rutinski savladao Petrovića, Srbija vodi 1:0 protiv Norveške

Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je Norvežanina Andreju Petrovića 2:0 u setovima (6:1, 6:3) i osvojio prvi poen za reprezentaciju Srbije u duelu za plasman u grupnu fazy Svetske grupe Dejvis kupa.
Srbija nakon rutinskog trijumfa Miomira Kecmanovića vodi 1:0 protiv Norveške, a sledeći na teren u Oslu izlaze Laslo Đere i norveški teniser Viktor Đurasović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Petrović u duelu sa srpskim teniserom nije imao nijednu brejk loptu, a meč je trajao svega 46 minuta.
Kecmanović je u prvom setu tri puta oduzeo servis protivniku, prepustio je trenutno 1265. teniseru sveta samo jedan gem i lako došao do prednosti od 1:0.
U drugom setu su teniseri čuvali servis sve do šestog gema, kada je Kecmanović došao do brejka, što je bilo dovoljno da uz sigurno dobijena još dva gema u kojima je servirao privede meč kraju.
Uskoro će na teren Laslo Đere i Norvežanin Viktor Đurasović, a u subotu od 14.00 časova na programu je duel dublova.

Norvešku će u meču parova predstavljati Đurasović i Herman Hejeral, dok će za Srbiju igrati Nikola Ćaćić i Filip Krajinović.
Potom će biti odigrana preostala dva meča u singlu - Đurasović - Kecmanović i Petrović - Đere.
Reprezentacija Srbije igra bez Novaka Đokovića, dok u timu Norveške nema Kaspera Ruda.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUTINSKI: Srbija preko Kecmanovića povela 1:0 u Dejvis kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Velika razlika u kvalitetu...Miomir Kecmanović je doneo prvi poen teniserima Srbiji u gostima protiv Norveške u okviru kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Dejvis kup Svetske grupe za 2023. godinu...Vođstvo od 1:0 Kecmanović je doneo pobedom nad Srbinom koji nastupa za Norvešku Andrejom Petrovićem....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dobro je krenulo: Kecmanović doneo prvi bod Srbiji u Dejvis kupu

Izvor: 24sedam.rs, 03.Feb.2023

Srpski teniser slavio protiv Norvežanina Andreja Petrovića sa 2:0

Nastavak na 24sedam.rs...

Drama u Oslu - Đere preživeo Đurasovića i osvojio drugi poen za Srbiju

Izvor: RTS, 03.Feb.2023

Srpski teniser Laslo Đere pobedio je Norvežanina Viktora Đurasovića 2:1 u setovima (6:3, 4:6, 7:6) i osvojio drugi poen za reprezentaciju Srbije u duelu za plasman u grupnu fazy Svetske grupe Dejvis kupa. . Laslo Đere je morao da odigra tri seta i provede dva sata i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.