Savić doživotno suspendovan

Izvor: RTS, 01.Okt.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić doživotno suspendovan

Srpski teniser David Savić doživotno je suspendovan zbog nameštanja mečeva. Osim suspenzije, Savić je kažnjen sa 100.000 dolara. Suspenzija stupa na snagu odmah.

Srpski teniser David Savić doživotno je suspendovan zbog pokušaja da namesti rezultate mečeva, saopštila je danas Teniska jedinica za integritet (TIU), koju su osnovali ATP, ITF i WTA.

TIU je precizirala da je Savić, inače 659. na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ATP listi, kažnjen i novčano sa 100.000 dolara pošto je proglašen krivim za tri prekršaja međunarodnog anztikorupcijskog programa.

Kako se navodi, kazna stupa na snagu odmah.

Savić je drugi teniser kojem je izrečena doživotna suspenzija, posle Austrijanca Danijela Kelerera koji je zbog pokušaja korupcije kažnjen u maju ove godine.

Dvadesetšestogodišnji Savić je u karijeri bio najbolje plasiran 2009. godine kada je zauzimao 363. mesto.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski teniser doživotno suspendovan

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2011

Srpski teniser David Savić doživotno je suspendovan danas zbog nameštanja mečeva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.