Teniser Bagdatis oženio hrvatsku koleginicu Karolinu Šprem

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser Bagdatis oženio hrvatsku koleginicu Karolinu Šprem

Kiparski teniser Markos Bagdatis i njedova hrvatska koleginica Karolina Šprem venačali su se tokom vikenda u dvorcu Trakošćanu.

Ovaj teniski par tako je krunisao svoju dvogodišnju vezu, a venčanju koje je upriličeno u mladinoj domovini prisustvovalo je i oko 30 Bagdatisovih rođaka.

Mladenci su se kočijom odvezli u dvorac Trakošćan, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << održana ceremonija crkvenog venčanja. U kapelici u blizini dvorca održan je crkveni deo obreda. Sam dvorac bio je ukrašen hrvatskim i kiparskim zastavama. Svadbenu zabavu mladenci su organizovali u šatoru, koji je samo za tu priliku podignut uz trakošćansko jezero podno dvorca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Markos Bagdatis i Karolina Šprem stali pred oltar!

Izvor: Svet, 15.Jul.2012

Hrvatica Karolina Šprem i Kipranin Markos Bagdatis venčali su u subotu u velelepnom dvorcu Trakošćan u Hrvatskoj.  Nekada 17. teniserka sveta i nekadašnji finalista “Australian Open-a” u vezi su od 2010. godine. Na ovogodišnjem Vimbldonu Špremova i Bagdatis su saopštili da čekaju dete....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.