Tenis mi dâ 200 dolara za nedelju dana, a kladioničar 5.000 da namestim jedan meč

Izvor: B92, 04.Avg.2020, 16:28

"Tenis mi dâ 200 dolara za nedelju dana, a kladioničar 5.000 da namestim jedan meč"

Argentinski teniser Marko Trunheliti nastavlja da osvetljava "mutne" radnje u svetu tenisa.

Trunheliti je, pored toga što je teniser, javnosti pozvan i kao neko ko je uskor sarađivao sa Teniskom jedinicom za integritet.

Arentinac je vršio ulogu uzbunjivača i razotkrio određene osobe koje su nameštale, to jest pokušavale da nameste teniske mečeve širom sveta.

"U tenisu mnogo ljudi donosi odluke isključivo iz ličnih interesa. Sistem je pokvaren. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ja to uvek upoređujem sa gradom od 3.000 stanovnika u kojem oko 70 živi kako bi trebalo. Ko bi na to pristao?", zapitao se Trunheliti i odgovorio na svoje pitanje:

"Tenis na to pristaje i nudi vam 200 dolara zarade za nedelju dana rad, dok vam kladioničari nude 3.000 ili 5.000 dolara da namestite jedan meč".

Trenutno 231, a nekada 112. teniser planete kritikovao je i ATP zbog ponašanja u doba pandemije koronavirusa.



"Dobio sam pomoć od 4.000 dolara od ATP i iskreno sam im zahvalan, ali da li je normalno da igrač koji je 100. ili 130. na svetu ne može da (u ovoj situaciji) opstane u sportu u kojem ima toliko milionera? Ne bih rekao da jeste, ali ne znam više o svemu jer je ATP neprozirna organiacija koja izuzetno malo komunicira, a i kad to radi - radi sa malim brojem igrača
", podvukao je 30-godišnji Argentinac.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Tenis mi da 200 $ za nedjelju, a kladioničar 5.000 da namjestim meč"

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2020

Argentinski teniser Marko Trunheliti nastavlja da osvetljava "mutne" radnje u svijetu tenisa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.