Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2014, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenis: Ivanović u drugom kolu, Lisicki u istoriji

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u sredu rano ujutro u drugo kolo turnira u Stenfordu, ali će sa tog meča ostati upamćena njena rivalka Sabine Lisicki, koja je ostvarila najbrži servis u istoriji ženskog tenisa.   Ana Ivanović je pobedila sa 7:6 i 6:1, ali je Lisicki zabeležila servis od 210,8 kilometara na sat, što je najbrži servis u istoriji ženskog tenisa. Ivanovićeva je čak uspela da uzvrati, ali njena loptica za malo nije pogodila crtu i otišla je u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana slavila, Lisicki ušla u istoriju!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2014

Ivanović u drugom kolu Stenforda, meč će ostati upamćen po najbržem servisu u istoriji ženskog tenisa. To je ipak slaba uteha za Nemicu Lisicki..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.