Tajpeh: Bojanin beg iz ambisa

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajpeh: Bojanin beg iz ambisa

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u četvrtfinale ITF turnira u Tajpehu (nagradni fond 100.000 dolara), pošto je u drugom kolu pobedila Tajlanđanku Nopavan Lerčevakarn sa 2:1, po setovima rezultat je bio 0:6, 6:4, 6:1.

Mlada reprezentativka Srbije je meč protiv 207. igračice sveta počela veoma loše i prvi set je izgubila bez osvojenog gema. Nakon toga se probudila i zaigrala neuporedivo bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali je otpor 19-godišnje Tajlanđanke slomila tek posle velike borbe u drugom setu.

Bojana i Ilija se probijaju

Karolina i zvanično, Bojana rekordno

Peking: Bojana zaustavljena

U trećem delu viđen je scenario iz prvog, ali je tada u glavnoj ulozi bila srpska teniserka, koja je bez većih problema osvajala poene i gemove i na kraju ipak zasluženo trijumfovala.

Za ulazak u polufinale Jovanovski će u petak igrati protiv Kineskinje Šuai Peng, koja na WTA listi trenutno zauzima 95. poziciju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.