Tada sam video pravi nivo Novakovog tenisa VIDEO

Izvor: B92, 28.Nov.2023, 15:22

"Tada sam video pravi nivo Novakovog tenisa" VIDEO

Češki teniser Tomaš Mahač govorio je o svom susretu sa Novakom Đokovićem u Dubajiu.

On je ispričao, šta je naučio i zapamtio iz izgubljenog meča protiv Đokovića prošlog februara.

Srpski teniser je slavio u Dubajiu nad mladim Čehom, rezultatom 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 7:6).

Mahač je objasnio zašto je Novak najbolji teniser svih vremena u intervjuu za popularni teniski portal " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Punto de Break".

"U trećem setu sam gubio 4:2 ili 3:1, ne znam, ali uspeo sam da napravim brejk i da se vratim. Tada sam video pravi nivo Novakovog tenisa. Nisam više imao šanse da ga dobijem na njegov servis, čak i u odlučujućem gemu, i dalje sam bio u zaostatku. Video sam i osetio to, zato je najbolji. Čak i kada počnete da igrate bolje, on je u stanju da podigne nivo za još jednu stepenicu. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, dokazao sam sebi da imam nivo da igram protiv, rekao bih, najboljih svih vremena", objasnio je 23-godišnji Čeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.