TURSUNOV SE NAŠALIO: Novaka možete da pobedite ako mu date hleb (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSUNOV SE NAŠALIO: Novaka možete da pobedite ako mu date hleb (FOTO)

Najbolji srpski teniser puni baterije na Kopaoniku.

Tačno sedam titula osvojio je u karijeri Dimitrij Tursunov, međutim, poslednjih nekoliko godina forma iskusnog tenisera ide silaznom putanjom strmoglavom brzinom. Trenutno zauzima 404. mesto na ATP listi, ali to nije smetalo tridesetčetvorogodišnjem Rusu da prokomentariše učinak Novaka Đokovića.

- Mislim da postoje neki faktori koji su se dogodili i koji su uticali na njega. Nekada se to desi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu. Nije bio smiren, a kada postoji problem u životu, to se održava na tenis - kaže Tursunov.

A photo posted by Dmitry Tursunov (@tursunov_tales) on Aug 25, 2015 at 5:39pm PDT

Svojevremeno 20. reket planete (u oktobru 2006. godine) izneo je potom tajnu, kako da se pobedi najbolji srpski teniser:

- Ponudite mu hleb, Đoković je intolerantan na gluten kojeg ima u hlebu - rekao je Rus u šaljivom tonu, a zatim nastavio: Teško je igrati protiv tenisera koji mogu da menjaju ritam. Imao je problem sa Simonom prošle godine, ove sa Istominom. I kada bude imao 40 godina, biće Nole u boljoj formi od 90 odsto tenisera, jer vodi računa o ishrani, oporavku... Precizan je kada se radi o ishrani, ima dobar sistem oporavka i to je velika prednost. Zahvaljujući tome, Đoković može da trči satima na terenu i zbog toga je tenis podigao na novi nivo. Do sada, niko nije razmišljao koliko je važno imati pravilnu ishranu, a kada drugi reket sveta počne da posvećuje toliko vremena takvim stvarima, to počne da interesuje i druge - zaključio je Rus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.