TIPSAREVIĆ U OSMINI FINALA TURNIRA U DUBAIJU

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ U OSMINI FINALA TURNIRA U DUBAIJU

U meču koji je trajao sat i sedam minuta pobedio Rusa Igora Kunjicina sa 2:0 (6:2, 6:2)

BEOGRAD - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala turnira u Dubaiju, pošto je pobedio Rusa Igora Kunjicina sa 2:0 (6:2, 6:2).

Meč je trajao jedan sat i sedam minuta.

Tipsarević, koji je trenutno deveti teniser sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kontrolisao je prvi set, iskoristivši dve od tri brejk lopte. On je tada imao 100 odsto osvojenih poena na prvi servis.

Srpski teniser je bio dominantan i u drugom setu, u kome je imao čak sedam prilika za brejk, od kojih je dve iskoristio. Tipsarević će u osmini finala igrati protiv Italijana Flavija Čipole koji je pobedio hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića sa 2:0 u setovima.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 1.700.000 dolara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer opravdao nadimak “Fedeks“, Lodra bez mnogo šansi

Izvor: Blic, 28.Feb.2012

Švajcarac Rodžer Federer nije hteo mnogo da se zadržava u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju, tako da je sa 6:0, 7:6(6), za malo više od sat vremena, pobedio Francuza Mikaela Lodru...Francuz nije uspeo da se odbrani od prepoznatljivih Federerovih forhenda. Svaki drugi servis bio je brutalno kažnjavan....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.