Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ: Cilj je da se vratim među najboljih 100

Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je da je lep osećaj ponovo biti na terenu i poručio da je prvi cilj povratak u Top 100 do kraja godine.

Tipsarević, nekadašnji svetski broj osam, a trenutno 528. igrač sveta, zaigrao je na čelindžeru u Ostravi posle sedam meseci pauze zbog povrede i ostvario prvi trijumf posle 11 meseci.
– Trenutno samo želim da vidim kako mi se telo oseća posle sedam meseci pauze. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Cilj do kraja godine je da uđem u Top 100, kako ne bih morao da igram kvalifikacije na najvećim turnirima”, izjavio je Tipsarević, a prenosi sajt ATP-a.
U SVOM STILU: Janko Tipsarević se vratio na teren pobedom – posle maratona!
On je u prvom kolu čelindžera koji je osvojio u njegovom prvom izdanju 2004. godine savladao Čileanca Hansa Podlipnika-Kastilja 7:6 (7-5), 3:6, 6:4.
– Želeo sam da a igram ovde, iako je postojala šansa da dobijem vajld-kard za ATP turnir u Minhenu. Ovaj turnir je manji, potrebni su mi mečevi i želeo sam da budem ovde odakle nosim lepe uspomene, poručio je Tipsarević.
SKANDAL U SVETU TENISA: Rus vređao Amerikanca na rasnoj osnovi?! (VIDEO)
Srpski teniser danas u drugom kolu igra protiv domaćeg igrača Mareka Mihalička, 304. na svetu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević: Sjajan osećaj, sad je cilj top 100

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016

Srpski teniser zadovoljan zbog pobede koju je ostvario na čelindžeru u Ostravi posle višemesečne pauze..Foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein, Bongarts..Janko Tipsarević vratio se tenisu posle sedsam meseci pauze pobedom na čelindžeru u Ostravi...Pobedio je 206. igrača sa ATP liste,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.