TENIS SE VRATIO NA VELIKA VRATA: Krajinović i Đere odigrali meč za pamćenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 13:56

TENIS SE VRATIO NA VELIKA VRATA: Krajinović i Đere odigrali meč za pamćenje!

Poznati finalisti turnira na Kalemegdanu.

 Na teniskim terenima na Kalemegdanu odigrava se teniski SK Soccer Kup. U prvom polufinalu Damir Džumhur je rezultatom 2:0 (4:2, 4:0) savladao Marka Miladinovića, ali prava poslastica za ljubitelje tenisa bio je meč u kojem je Filip Krajinović sa 2:1 (4:3, 0:4, 4:1) savladao kolegu iz Dejvis kup reprezentacije Srbije Lasla Đerea.

Prvi set je doneo veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzbuđenje. Đere je krenuo odlično i poveo sa 3:0, ali je zatim 80. teniser sveta doživeo veliki pad u igri, pa je Krajinović izborio taj-brejk. U njemu je stigao do prednosti 5:2 i rutisnki prveio set kraju (7:4).

U nastavku nije bilo i izbliza toliko neizvesno. Laslo je bio daleko bolji rival, napravio je dva brejka i posle 4:0 izborio odlučujući set.

Treći period igre doneo je i povredu Filipa Krajinovića, zbog koje je napravljena pauza, ali je 32. teniser sveta po završetku meča izjavio da je njegov triceps u redu i da se oseća dobro posle intervencije fizioterapeuta. Krajinović je treći set rešio u svoju korist rezultatom 4:1, ostvarivši dva brejka.

Krajinovića u finalu čeka već pomenuti teniser iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur. Dok će meč za treće mesto odigrati Laslo Đere i Marko Miladinović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.