Svi pred Skupštinu

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi pred Skupštinu

Najuspešnija teniserka Srbije, pobednica Rolan Garosa, Ana Ivanović ipak će na kratko skoknuti do kuće u Beogradu, kako bi podelila radost sa sugrađanima. Za zvanično prvu teniserku sveta, koja druoplasiranoj Mariji Šarapovoj beži za 400 poena, danas će biti organizovan i zvaničan doček, koji će pred Skupštinom grada Beograda početi od 17 časova. Prethodno, Ana će posetiti svog najvećeg sponzora u Srbiji, kompaniju „Verano >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << motors“ i u hotelu „Zira“ održati konferenciju za novinare. Dan kasnije, svetski i srpski reket broj jedan otputovaće u Englesku, gde će učestvovati na Kvins turniru u Londonu, poslednjem pred treći grend slem turnir sezone u Vimbldonu.

Ana Ivanović u subotu je u finalu Rolan Garosa pobedila Ruskinju Dinaru Safinu i postala, posle Monike Seleš, prva teniserka iz Srbije koja je osvojila jedan grend slem turnir. Posle velikog uspeha u Parizu, mlada šampionka, u čiju je čast pred 15.000 ljudi na stadionu Filip Šartije intonirana srpska himna „Bože pravde“, u Beograd je doputovala privatnim mlaznjakom...

Jeco, ti znas da Srbija voli Tebe! Docekuju samo Anu, a niko i ne pominje docek Jelene i njene ogromne uspehe! Posle Vimbldona niko je nije docekao ni sa buketom cveća. Za Novaka su samog priredili cak i docek kad je pobedio u Majamiju prosle godine, a JJ je jedina odbranila titulu I kategorije u Rimu. Sramota.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.