Sve najbolje za najbolju

Izvor: Glas javnosti, 03.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve najbolje za najbolju

Suprotno očekivanjima da će najluđu noć provesti negde daleko na egzotičnoj destinaciji, prva teniserka sveta dočekala je Novu godinu u potpuno domaćem okruženju. Uz dečka crnogorskog vaterpolistu Mlađana Janovića, mamu Snežu i tatu Veselina, Jelena se opustila, uz narodnjake sa Marinkom Rokvićem, u poznatom beogradskom hotelu „Prestiž“ i restoranu „BASK“ na Carevoj ćupriji.

Direktor razvoja hotela Biljana Ivković otkrila je detalje o proslavi najluđe noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u hotelu sa četiri zvezdice, koju su uveličali provereni pevački asovi, kao i poklone koje je Jelena dobila od vlasnika hotela, inače predsednika Upravnog odbora Sportskog društva BASK Bojana Radovanovića.

- Naše goste, a među njima i Jelenu i Mlađana, pesmama su zabavljali Marinko Rokvić, Ana Bekuta, Šerif Konjević i Saša Matić, a naša teniserka je na poklon dobila na korišćenje predsednički apartman tokom čitave 2009. godine, „master kard“ i kucu - rekla je Biljana Ivković, ističući da restoran BASK koji radi u sastavu hotela ima pedesetogodišnju tradiciju, te da ga najčešće posećuju vrhunski sportisti, ali i ljudi iz sveta glume, mode i ostalih sfera javnog života...

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Ljubav u „Prestižu“

Izvor: Kurir, 03.Jan.2009

Zaljubljeni par, srpska teniserka Jelena Janković i crnogorski vaterpolista Mlađan Janović, dočekali su 2009. godinu u hotelu Prestiž na Carevoj ćupriji. Posle previše obaveza koje kao profesionalni sportisti imaju, konačno su dočekali "svojih pet minuta" i prepustili se maskimalnom uživanju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.