Sukob tenisera u Sinsinatiju, Kokinakis opet u centru pažnje /VIDEO/

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob tenisera u Sinsinatiju, Kokinakis opet u centru pažnje /VIDEO/

Tanasi Kokinakis je ponovo dospeo u centar pažnje, pošto je posle meča kvalifikacija za masters u Sinsinatiju protiv Rajana Harisona, koji je dobio sa 7:5, 3:6, 7:6, zamalo došlo do fizičkog sukoba dva tenisera.

Njih dvojicu je nakon meča čak sudija morao da razdvoji, a pre toga su se verbalno sukobili.

Tako je mladi Australijanac po drugi put za kratko vreme dospeo u žižu skandala, pošto je pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana bila aktuelna njegova afera sa Donom Vekić, zahvaljujući nepromišljenom ponašanju Nika Kirjosa na meču sa Stanom Vavrinkom.

On se tada nije oglašavao, ali se sada našao na udaru Amerikanca koji je sudiji na kraju meče poručio da "smiri decu po teniskim terenima".

Harison je na Kokinakisov račun izneo niz pretnji, dok se australiski teniser pravdao da ničim nije doprineo da do toga dođe.

"Ako želi da ulazi u to, sahraniću ga. Vavrinka je trebalo da 'namesti' Kirjosa, a ja treba da 'namestim' tog klinca”, rekao je Harison.

Kokinakis će u poslednjem kolu kvalifikacija za masters u Sinsinatiju igrati sa Marselom Ilhanom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) KRATAK FITILJ: Posle frke oko Done Vekić sa Vavrinkom, Kokinakis se umalo potukao sa rivalom

Izvor: Kurir, 16.Avg.2015

Australijanac se posle meča kvalifikacija za masters u Sinsinatiju pokoškao sa Rajanom Harisonom, a veći sukob sprečio je sudija..Australijski teniser Tanasi Kokinakis je ponovo dospeo u centar pažnje, pošto je posle meča kvalifikacija za masters u Sinsinatiju protiv Rajana Harisona, koji je dobio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.