Suarez Navaro pobedila kancer, igraće na Rolan Garosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 15:31

Suarez Navaro pobedila kancer, igraće na Rolan Garosu

Španska teniserka Karla Suarez Navaro potvrdila je da će igrati na Rolan Garosu nakon što je uspešno pobedila kancer, prenosi sajt Španske teniske federacije.

Teniserka iz Španije je u septembru rekla da joj je dijagnostikovan Hočkinov limfom u ranoj fazi i da će morati da prođe šest meseci hemoterapije, da bi krajem aprila objavila da je pobedila kancer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Izuzetno sam uzbuđena što ću učestvovati na Rolan Garosu. Naporno sam radila proteklih nekoliko meseci kako bih imala priliku da se poslednji put takmičim u Parizu. Radujem se povratku na teren". rekla je Suarez Navaro.

Trenutno 118. igračica planete je dva puta u Parizu igrala četvrtfinala, 2008. i 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Suarez Navaro pobijedila kancer, igraće na Rolan Garosu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2021

MADRID - Španska teniserka Karla Suarez Navaro potvrdila je da će igrati na Rolan Garosu nakon što je uspješno pobijedila kancer, prenosi sajt Španske teniske federacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.