Stefane, voli te tata: Nole pobedu posvetio sinu!

Izvor: Svet, 29.Okt.2014, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefane, voli te tata: Nole pobedu posvetio sinu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedu nad Filipom Kolšrajberom na mastersu u Parizu posvetio je sinu Stefanu.
Stefane, voli te tata“, napisao je Nole na kameri i zatim otkrio kako se oseća nakon što je postao otac.
Osećaj je sjajan i drugačiji definitivno. Trudio sam se da iskoristim što više pozitivne energije iz prošle nedelje. Ponosam sam što sam postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << otac i veoma sam ponosan na moju suprugu što je sve sjajno podnela. Jelena se oporavlja uz našeg malog sina. Ovo je bio moj prvi meč od kako sam postao otac i to samo može da me inspiriše da igram najbolji tenis“, poručio je najbolji teniser sveta.
Naravno, ova slika je već vrlo popularna na društvenim mrežama, a Novakovi fanovi širom sveta su oduševljeni ovim gestom.


Autor: Life Content
Foto: PrintScreen
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"Stefane, voli te tata!“

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2014

"Stefane, voli te tata", napisao je Nole na kameri i zatim otkrio kako se oseća nakon što je postao otac.. - Osećaj je sjajan i drugačiji definitivno. Trudio sam se da iskoristim što više pozitivne energije iz prošle nedelje. Ponosam sam što sam postao otac i veoma sam ponosan na moju suprugu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.