Starleta misli da je Ana Karenjina teniserka i da živi u Španiji: Dolazi u Beograd na leto

Izvor: B92, 19.Maj.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta misli da je Ana Karenjina teniserka i da živi u Španiji: "Dolazi u Beograd na leto"

Starlete u Srbiji su često predmet posmeha zbog poznavanja opšte kulture i informisanosti. Ovog puta je zablistala Maca Diskrecija, dok se zahvaljivala fanovima na skupocenim poklonima.

“Žalim da se zahvalim fanovima što su mi poslali ove stvari za tenis, bundu, haljine. Sve sam probala i sve mi odlično stoji. Samo bih volela da dobijem takvu bundu dugih rukava”, rekla je Maca u Parovima. Uzbuđena počela je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se hvali da liči na Anu Karenjinu, “poznatu teniserku”. Ružica Veljković je iskoristila momenat i postavila joj trik pitanje: “A gde živi Ana Karenjina?”.

“Živi u Španiji. Ali mislim da će doći kod nas u Beograd na leto”, ozbiljno je odgovorila Maca ko iz topa, prenosi Alo.

Nadamo se samo da se neće zaputiti ka železničkoj stanici kako bi je dočekala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.