Srpski teniser korak bliže tituli na Vimbldonu

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski teniser korak bliže tituli na Vimbldonu

Nakon što mu je u ponedeljak odložen meč, srpski as Novak Đoković odigrao je danas uspešno susret osmine finala Vimbldona protiv Adrijana Manarina.

Čekao je Nole duže od 20 sati na ovaj meč, jer je jučerašnji bio odložen, što je izazvalo kako njegovu burnureakciju, tako i osudu stručnjaka i javnosti.

Ne baš bez ijednog problema, ali relativno lako je Đoković došao do trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << seta, nakon prva dva dobijena rezultatom 6:2 i 7:6.

.@DjokerNole takes the second set 7-6.

Idemooooo!

(AFP) #Wimbledon pic.twitter.com/ELD0ZxGxKt

Đoković je u jednom trenutku razgovarao i sa doktorom, a čini se da se srpski as žalio na glavobolju.

Činilo se da je i Francuz u jednom trenutku imao problema sa povredom.

Đoković je pred meč odradio i trening:

Novak Djokovic is running late (literally) after he missed the start of his practice hit with Andre Agassi. Djoko due on Centre at 12:00 BST pic.twitter.com/7JkVy4RftW

Posle ove pobede Nole može, možda, da se nada i povratku na vrh ATP, ali evo šta mu je potrebno da bi se vratio na mesto broj 1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.