Srpski fudbaler miljenik britanske štampe: On je petogodišnjak u telu čudovišta, novi Baloteli

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaler miljenik britanske štampe: "On je petogodišnjak u telu čudovišta, novi Baloteli"

Mnogo se prašine diglo kada je tokom Vimbldona britanski tabloid “Dejli Mejl“ napao srpskog tenisera zbog „iživljavanja“ nada sakupljačima loptica. Sada su se pozabavili analizom srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića.

Naime, nekoliko sati nakon što je objavljen transfer našeg reprezentativca iz Anderlehta u Njukasl “Dejli mejl“ se odmah osvrnuo na njegov život poredivši ga sa italijanskim napadačem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marijom Balotelijem.

“On je petogodišnjak zarobljen u telu čudovišta. Izuzetno je nepouzdan, pa su mu iz kluba odmah dodelili osobu koja će da se brine o njemu da ne upada u probleme. I ne samo to, već je i veoma neodgovoran. Poznato je da se redovno vraća sa odmora i po pet kilograma teži jer jede picu i ostalu lošu hranu" piše između ostalog u njihovom tekstu.

O njegovom ponašanju svedočio je i vlasnik jednog paba.

"Dolazio bi konstantno kod nas, ali uvek je naručivao kafu, nikada alkohol. Međutim, ljudi bi pričali da je potpuno lud zbog nekih stvari koje radi. Najviše mrzi kada ga trener ostavi na klupi i tada bi se samo svađao", rekli su iz paba dodajući da je ipak dobar dečko, koji je jednostavno još uvek jako mlad.

Ipak, drugari iz prethodnog kluba su ga jako zavoleli.

“Uvek se smeje i jako je popularan u društvu. Život bez njega bi bio jako dosadan. Veoma je dobar dečko i ima potecijal da bude odličan igrač iako je još uvek malo sirov“, kaže novinar Romain van der Plum.

Nema sumnje da će ekipa iz Njukasla brzo zavoleti svog novog saigrača, a britanska štampa je već dobila novog miljenika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.