Izvor: Politika, 11.Feb.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rumunije za opstanak u Drugoj svetskoj grupi

BEOGRAD – Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće za popunu Druge svetske grupe FED kupa protiv selekcije Rumunije, odlučeno je žrebom u Londonu.

Rumunija, čije su najbolje igračice Simona Halep i Sorana Kirstea, dolaze kao pobednik jedna od grupa u Evro-afričkoj zoni, dok je Srbija u baražu posle poraza od Kanade minulog vikenda u Montrealu.

Duel između Rumunije i Srbije na programu je 19. i 20. aprila.

Tanjug

objavljeno: 11.02.2014.
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK: Srbija sa Rumunijom za opstanak

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće sa Rumunijom meč za opstanak u drugoj Svetskoj grupi FED kupa, odlučeno je žrebom u Londonu...Rumunke, čije su najbolje igračice Simona Halep i Sorana Kirstea, dolaze kao pobednik jedne od grupa u Evro-afričkoj zoni...Srbija je, s druge strane, nije...

Nastavak na B92...

FED kup: Srbija protiv Rumunije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2014

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće za popunu Druge svetske grupe FED kupa protiv selekcije Rumunije, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

FED KUP: Srbija igra protiv Rumunije u baražu!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Feb.2014

Posle poraza od Kanade najbolje teniserke Srbije očekuje duel sa Rumunijom za popunu Druge svetske grupe FED kupa

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.