Srbija povela protiv Nemačke

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela protiv Nemačke

BEOGRAD, 24. maja 2012. (Beta) - Reprezentacija Srbije u tenisu povela je protiv Nemačke sa 1:0 i napravila korak ka finalu Svetskog kupa, pošto je Viktor Troicki u četvrtak u Diseldorfu pobedio Florijana Majera sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3).

BEOGRAD, 24. maja 2012. (Beta) - Reprezentacija Srbije u tenisu povela je protiv Nemačke sa 1:0 i napravila korak ka finalu Svetskog kupa, pošto je Viktor Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u četvrtak u Diseldorfu pobedio Florijana Majera sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3).U petak će se sastati Janko Tipsarević i Filip Kolšajber, a ako srpski teniser bude bio bolji, Srbija će se naći u finalu. Ako Nemac pobedi igraće se dubl.Teniseri iz Nemačke i Srbije bore se za prvo mesto u Plavoj grupi, u kojoj su još Rusija i Hrvatska. Prvoplasirani na tabeli igraće u finalu protiv najbolje selekcije iz Crvene grupe u kojoj su Argentina, Sjedinjene Američke Države, Češka i Japan.O pobedniku te grupe odlučivaće duel Argentine i Češke.Finale Svetskog kupa u Diseldorfu igraće se u subotu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.