Srbija ostala bez jedine predstavnice na Indijan Velsu

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 10:39

Srbija ostala bez jedine predstavnice na Indijan Velsu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da izbori plasman u glavni žreb Indijan Velsa.

Na pretposlednjem koraku ju je eliminisala Sara Erani u dva seta.

Italijanka je za nepunih sat i po vremena bila bolja sa po 7:5, 6:1.

Krunić, trenutno 630. teniserka u singlu, je sjajno započela meč oduzevši uvodna dva servis gema Erani.

Stigla je do tri gema prednosti, pre nego što je 100. na VTA listi uzvratila ribrejkom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Krunić potom još jednom uspela da uzme gem na servis protivnice. Međutim, potom je još jednom dopustila sebi pad i nastavak serije brejkova.

Krunićeva je u tom trenutku (4:2) i dalje imala jedan više i sve u svojim rukama, ali je dozvolila protivnici u 10. gemu kada je trebalo da osvoji prvi set da se vrati i potom još jednom, po četvrti put u setu, da je brejkne.

To se odrazilo na Krunićevu koja u drugom setu nije pružila ni izbliza sličan otpor. Erani je lako napravila dva brejka i iz treće meč lopte uspela da privede meč kraju.

Za plasman u glavni žreb igraće protiv Arine Rodionove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.