Sprema se spektakl u Beogradu, Novakov prvi nastup posle pandemije? (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 18:49

Sprema se spektakl u Beogradu, Novakov prvi nastup posle pandemije? (foto)

Strpite se još malo...

Teniska sezona se zvanično neće nastaviti bar do polovine jula, ali do tada će većbiti nekih turnira koji će biti organizovani i od strane samih igrača.

Jedan takav turnir organizuje Janko Tipsarević u Beogradu, plan je da počne 15. juna, a zvaničan naziv je ''Šampionat Istočne Evrope''.

Još uvek nije kompletiran spisak učesnika, ali Goran Ivanišević je u razgovoru za ''Sportklub'' nagovestio da bi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković mogao da bude jedan od aktera i to bi mu bio prvi nastup posle pandemije.

''Razgovarali smo nekoliko puta. Plan je da nema plana... Šalim se. Plan je da se on vrati u Beograd, zatim treba videti koji će se igrati lokalni turniri – Janko nešto organizuje, i Teniski savez Srbije. Kada uzmemo ceo naš region, to je ozbiljan teniski turnir sa ozbiljnim igračima'', izjavio je Novakov trener Goran Ivanišević.

Za sada, učešće na Jankovom turniru su potvrdili: Dušan Lajović, Damir Džumhur, Nikoloz Basilašvili, Viktor Troicki, Dimitar Kuzmanov, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović, Danilo Petrović, i Alehandro Davidovič Fokina (muškarci), te Dalila Jakupović, Danka Kovinić, Patrisija Marija Tig, Jasmin Paolini, Irina Kamelija Begu i Jana Fet (žene).

-

-

View this post on Instagram

After a lot of challenges, hard work obstacles and commitment from everyone who will be involved, we are finally ready to announce the Eastern European Championship. We will be answering all of your questions in the upcoming weeks.

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on May 9, 2020 at 2:15am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.