Sport uživo: Nole ostvario dečački san

Izvor: RTS, 05.Mar.2013, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Nole ostvario dečački san

Pogledajte najsmešnije klipove u NBA u mesecu februaru. Najbolji teniser sveta odigrao dubl meč sa Pitom Samprasom i ostvario želju iz dečačkih dana. Džo Flako postao najplaćeniji kvoterbek u NFL ligi. Vitalij Kličko će 4.maja braniti titule protiv izazivača Franceska Pjanete. Rafael Nadal poražen u egzibicionom meču u Njujorku od Argentinca Huana Martina del Potra. Majami ostvario petnaestu pobedu zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i postavio novi rekord.

14.00 - Džo Flako postao je najplaćeniji kvoterbek u NFL ligi. Flako, koji je ove godine doneo titulu Rejvensima, u narednih šest sezona zaradiće više od 120 miliona dolara, čime će postati plaćeniji od velikih zvezda kao što su Pejton Mening, Aron Rodžers ili Dru Bris. Zanimljivo je da je Flako prvi kvoterbek koji je u svih prvih pet sezona u NFL ligi stigao do plej-ofa.

13.20 - NBA liga je najjača košarkaška liga na svetu. Ipak, i najbolji greše... Američke kolege napravile su izbor najsmešnijih gafova u februaru mesecu. Uživajte!

12.45 - Fudbaler Intera Antonio Kasano kažnjen je danas sa 40.000 evra zbog sukoba sa trenerom Andreom Stramaćonijem, saopštio je danas taj italijanski klub. Kasano je prošlog petka udaljen iz ekipe, jer je posle treninga ušao u raspravu sa Stramaćonijem, a italijanski mediji preneli su da je između trenere i igrača došlo i do koškanja, guranja i udaranja. Ozbiljniji sukob sprečili su Dejan Stanković i tim menadžer Ivan Kordoba.

12.00 - Legendarni Rus Oleg Salenko onesvestio se dok je gostovao u jednoj sportskoj emisiji na ukrajinskoj televiziji. Čuveni napadač, koji će ostati upamćen po pet postignutih golova protiv Kameruna na SP 1994. godine, vrlo brzo se pridigao i nastavio sa pričom, kao da se ništa nije dogodilo...

11.45 - Kapiten fudbalera Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je danas da ga ne bi iznenadilo ukoliko bi se Kristijano Ronaldo uskoro vratio na Olld Traford. "Voleo bih da ga vidim ponovo ovde. On je navijač Junajteda, iako nas je napustio nastavio je da prati rezultate tima i ne krije da mu nedostaje ovo okruženje", rekao je Vidić za engleske medije. U stalnoj diskusiji ko je bolji: Ronaldo ili Lionel Mesi, Vidić prednost daje Portugalcu. "Obojica su odlični igrači, ali Barselona je u poslednje vreme osvojila više trofeja i mislim da je zbog toga Ronaldo stavljen po strani. On može da igra u Engleskoj, šutira sa obe noge, igra glavom, dribla, može sve. Ne kažem da Mesi ne može, ali način na koji igra Barselona odgovara njegovom stilu", rekao je Vidić.

10.30 - Ukrajinski bokser Vladmir Kličko braniće četiri titule u teškoj kategoriji protiv nemačko-italijanskog izazivača Franceska Pjanete 4. maja u Manhajmu. Pjaneta je prošle godine bio sparing partner Kličku koji je vlasnik titula u IBF, IBO, VBO i VBA verziji.

09.00 - Argentinac Huan Martin del Potro pobedio je noćas u egzibicionom meču u Njujorku Španca Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4). Nadal se početkom feburara vratio na teren posle sedmomesečne pazue zbog povrede levog kolena. Bivši prvi teniser sveta je od povratka odigrao 13 mečeva, a pobedio u 12.

08.30 - Srpski teniser Novak Đoković pobedio je noćas u humanitarnom egzibicionom meču u Los Anđelesu Amerikanca Mardija Fiša sa 8:7. Potom je ostvario dečački san, pošto je igrao u egzibicionom dublu sa svojim idolom iz detinjstva Amerikancem Pitom Samprasom. Istina, Đoković i Sampras su izgubili od braće Boba i Majka Brajana, ali je taj poraz bio nevažan u odnosu na sreću prvog reketa sveta.

00.30 - U nastavku NBA lige Majami Hit postavili klupski rekord petnaestom uzastopnom pobedom, za daleko najbolji skor u Istočnoj konferenciji (44-14). Njujork u Klivlendu, posle preokreta, slavio rezultatom 102:97 a Milvoki je posle produžetka savladao Jutu 109:108.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal pobedio u egzibiciji u Njujorku

Izvor: RTS, 05.Mar.2013

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je u egzibicionom meču u Njujorku Argentinca Huana Martina del Potra sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4). Nadal se početkom feburara vratio na teren posle sedmomesečne pazuezbog povrede levog kolena. Bivši prvi teniser sveta je od povratka odigrao 13 mečeva, a pobedio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.