Španci: Što je Nole bolji od Rafe?

Izvor: B92, 19.Dec.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci: Što je Nole bolji od Rafe?

Predsednik španske teniske federacije Hose Luis Eskanjuela izrazio je nezadovoljstvo što je Novak Đoković proglašen igračem godine u izboru ITF.

Eskanjuela je rekao da ne razume zbog čega je Međunarodna teniska federacija dodelila trofej Đokoviću, a ne Nadalu koji je imao uspešniju godinu.

"Ne razumem po kom osnovu je dodeljena nagrada ITF za igrača godine, verujem da je Nadal zaslužio tu nagradu. To nije slučajno", rekao je Eskanjuela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
“On je osvojio Rolan Garos i US open i iznad svega pokazao je neverovatan napredak još jednom dokazavši da je primer za sve.”

Slično mišljenje ima i Albert Kosta: “Mi poštujemo Đokovića, ali Rafa je ove godine pokazao da je najbolji na svetu, rezultati s utu in a Gren slemovima in a Mastersima. Ova odluka nije najjasnija.”

Objašnjenje je dao predsednik ITF Frančesko Riči Biti: “Rafael Nadal je imao neverovatan povratak tenisu, osvojio je dva Gren slema, ali konstantni rezultati Novaka Đokovića na Gren slemovima, u Dejvis kupu in a završnom Mastersu doneli su mu nagradu.”

Najbolji srpski sportista svih vremena je inače u sredu objavio da je započeo saradnju sa legendardnim Borisom Bekerom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španci: Što je Nole bolji od Rafe?

Izvor: B92, 19.Dec.2013

Predsednik španske teniske federacije Hose Luis Eskanjuela izrazio je nezadovoljstvo što je Novak Đoković proglašen igračem godine u izboru ITF...Eskanjuela je rekao da ne razume zbog čega je Međunarodna teniska federacija dodelila trofej Đokoviću, a ne Nadalu koji je imao uspešniju godinu..."Ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.